+359 2 93 05 625
office@igraisrazvitie.bg


бул. Братя Бъкстон 40,
София, България, 1618


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ikjbgpkp/igraisrazvitie.bg/templates/dd_interior_95/functions.php on line 201

Благотворителни търгове

Това е платформата, чрез която фондацията ще провежда своите благотворителни онлайн търгове - един от начините за набиране на средства за финансиране на проекти. Ще може да наддавате и купувате екипировка и предмети, принадлежали на легенди на българския и световния спорт и брандирани с техните автографи. Също така – ценни предмети с висока естетическа стойност и др.

Преди време голямата звезда на българския футбол Димитър Бербатов се подписа върху екип, с който е играл в Манчестър Юнайтед. Фланелката вече е собственост на фондация „Играй с Развитие“, след като ни бе дарена от журналиста Еди Папазян.

Поредният онлайн търг на фондация „Играй с Развитие“ предлага три спортни екипа. Може да се наддава за всеки един поотделно, както и общо за трите, или в комбинация. Участниците в търга трябва да уточнят в своите постинги с офертите за какво наддават.