+359 2 93 05 625
office@igraisrazvitie.bg


бул. Братя Бъкстон 40,
София, България, 1618


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ikjbgpkp/igraisrazvitie.bg/templates/dd_interior_95/functions.php on line 201

Проекти

Фондация „Играй с Развитие“ се стреми да подкрепя, а не да финасира изцяло съответните проекти. Сред изискуемата информация е и за съфинансиране от други източници на кандидатстващия проект, за да се избегне двойно финансиране.
Спечелилите проекти се подпомагат финансово – чрез превеждане на суми при определен ред и отчетност и директно – чрез закупуване на необходимите стоки и услуги, включени в проекта.


Кандидатства се чрез попълване и изпращане на формуляр, изготвен и одобрен от УС.

 

Фондацията ще събира и разглежда проекти в две сесии годишно – до края на месец януари и до края на юли. Ръководството си запазва правото – по изключение, да финансира проекти извънредно, когато дарител осигури средства и поиска с тях да бъде подпомогнат целево конкретен отбор или проект.

 

Фондацията цели да подпомогне предимно конкретни клубове от петте вида спорт – футбол, волейбол, баскетбол, водна топка и хандбал, а не федерациите. Основните дейности, които „Играй с Развитие“ е готова да стимулира и подкрепя са осигуряване на екипировка, участие на отборите в турнири у нас и в чужбина, провеждане на тренировъчни лагери.

 

Ръководството на фондацията ще работи и за разширяване на дейността, осъществявайки проекти с образователна и възпитателна насоченост:
-осигуряване на подходяща литература и беседи с млади спортисти за ролята на здравословния начин на живот и постигането на високи спортни резултати;
-провеждане на срещи с изявени български и чуждестранни спортисти и др.